Tekstit

Odotuksista

Kuva
Mitä odotat elämältä? Odotat kenties itsenäistymistä, pääsyä unelma matkakohteeseesi tai elämäsi rakkautta. Tavoitteesi voivat olla suuria tai pieniä tai sinulla voi olla kumpiakin tavoitteita. Tavoitteiden eteen joutuu yleensä tehdä jotain.

Itsenäistymiseen eli oman kodin saamiseen pitää yleensä säästää rahaa ja tietenkin etsiä asuntoja ja laittaa hakemuksia. Unelmien matkakohteeseen tulee yleensä säästää rahaa.

Mutta entä sitten elämän rakkauden eteen. Täytyykö siihen jotenkin valmistautua? Minusta sen löytymiseen ei voi valmistautua. Se vain tapahtuu, mutta olen sitä mieltä että rakkautta edeltää ihastuminen toista kohtaan. Ei kai se voi vain tapahtua boom tosta noin vain yhtäkkiä, kuten rakkautta ensisilmäyksellä. Tai ehkä se on mahdollista, en tiedä. Voihan sitä miettiä etukäteen, mitä siltä toiselta odottaa, tarkoitan tällä luonteenpiirteitä. Ja niillähän on suuri merkitys siinä, kun miettii haluaako jakaa elämänsä sen henkilön kanssa. Eli onko hän todella elämäsi rakkaus selviä…

Kevään juoksukauden avaus

Kuva
Tänä keväänä lähdin juoksemaan yhtenä iltana tällä viikolla. Se oli juoksukauden avaus. Juokseminen oli kivaa. Hölkkäsin, spurttasin ja kävelin lenkin aikana. Juoksin keskuspuiston poikki. Metsässä on kiva juosta.

Jalat olivat kipeinä seuraavana päivänä, vaikka olin venytellyt. Sitten sitä seuraavana päivänä jalat olivat vielä hellinä, mutta uinti auttoi ja se kun lähdin taas juoksemaan.Kuntosalista

Kuva
Olen ollut Fit Espoo kuntosalin jäsen 1,5 vuotta. Aluksi kävin siellä aktiivisesti. Jossain vaiheessa se sitten jäikin. Aloin jumpata kotona: tein vatsalihasliikkeitä, joita opin RVP-tunnilla eli Reisi-Vatsa-Pakara -tunnilla. Ne liikkeet ovat tehokkaita. Niiden lisäksi löysin instagramista alavatsalihasliikkeitä, joita olen tehnyt pitkään, joka viikko 2x viikossa n. 15-25 toistoa per liike. Ja tulosta näkyy.
Tässä liikkeet, jotka löysin Instagramista:
Olen myös innostunut kalan syönnistä. Kalaa kuuluisi syödä vähintään kaksi kertaa viikossa, no syön nykyään lohta noin kolme kertaa viikossa. Kala on hyvää!

Valinnan paikka

Kuva
Mieti oikeasti mitä sä tarvitset, mikä on sun hyväksesi. Välillä joutuu tekemään vaikeita, ikäviäkin valintoja, koska niin on parasta. Oli kyse sitten esimerkiksi ihmissuhteesta tai työpaikasta niin mieti mikä on sun kohdalla oikea ratkaisu. Voit laatia listan jossa on hyvät ja huonot puolet helpottaaksesi päätöstä. Joskus vastaus on ollut koko ajan silmiesi edessä, mutta tajuat sen vasta myöhemmin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


Tällä hetkellä

Kuva
Tällä hetkellä...
Olen lukenut viikossa Clare Mackintoshin Minä näen sinut kirjan. Kirja on karmiva, mielenkiintoinen ja yllättävä. Hain opiskelemaan toiseen kouluun kosmetologiksi, koska en päässyt ensimmäiseen.
Haen töitä. Luen Gillian Flynnin Kiltti tyttö –kirjaa kaverini suosituksesta. Lainasin myös yhden toisen kirjan, josta olen nähnyt siitä tehdyn elokuvan. Kävin katsomassa Red Sparrow elokuvan kahden kaverini kanssa. Elokuva oli raaka ja jännittävä.
Olin kaveriporukan kanssa kaverillani yökylässä ja meillä oli todella mukavaa ja hauskaa. Pelasimme Aliasta ja söimme todella hyvää ruokaa seuraavana aamuna brunssilla.
Wasabista

Kuva
Katsoin seuraavan videon ja nauroin paljon, koska siitä tuli mieleeni se kun tuttuni maistoi sushia ekan kerran ja otti wasabia liikaa ja sitten sanoi vakavissaan ”Mä kuolen!”. xD  Girl eats wasabi

Nykyään kun kuuntelen Evelinan Sushi biisiä, niin siitä tulee tuo video ja tuttuni ”Mä kuolen” -juttu mieleeni. Hahah.
Tässä linkki kuvaamaani Evelinan Sushi biisiin. Evelina - SushiKosmetologiksi/kauneusneuvojaksi

Kuva
Tänään oli jännittävä päivä. Kävin haastattelussa kosmetologi/kauneusneuvojan koulutukseen. Meitä hakijoita oli siellä vähän alle 20. Saan kuulla viikon päästä 14.3.2018 miten on, pääsinkö opiskelemaan SKY-Opistoon. Onpa jännittävää tämä odottelu! Ei muuta kuin peukut pystyyn ja rukousta kehiin. :p Kiitos jos pidätte mulle peukkuja ja muistatte  rukouksissa. ♥


Tässä kuvassa näkyy osa meikeistäni. Siinä on suosimiani meikkejä kuten Urban Decay, Fenty, Nyx ja Too Faced.

Minusta olisi todella kiva työskennellä kosmetiikan parissa ja päästä opiskelemaan sitä alaa, niin pääsen käyttämään tietoja itseni ja muiden hyväksi. Toivottavasti minut valitaan opiskelijaksi.